Angol iskolák | Nyelviskola- és nyelvtanfolyam áttekintők | Nyelvtanulás Intenzív Nyelviskolákban

Go

Newsletter

Iratkozzon fel, és ismerje meg a legújabb ajánlatokat, véleményeket és cikkeket

 1. Rólunk

  Mit kell tudni az EnNyelvtanulas-ról?
   
  Az EnNyelvtanulas.hu egy olyan új típusú weboldal, amely segít megváltoztatni a nyelvtanfolyamok keresésének online módját.
   
  Az EnNyelvtanulas.hu szórakoztató, és könnyű módja a keresésnek, az ajánlásnak, és a beszélgetésnek arról, hogy mi volt nagyszerű, és mi nem volt annyira jó saját külföldi tanulásával kapcsolatban.

  Már biztosan tudja, hogy nyelvtanulásához a legjobb helyet úgy találhatja meg, ha a barátaitól, vagy más nyelvtanulóktól kérdezősködik. Az EnNyelvtanulas.hu azzal gyorsítja és könnyíti ezt meg, hogy egy kényelmes helyen összegyűjti, és rendezi a tanulók ajánlásait.

   
  Az EnNyelvtanulas...

  Az alapvető nyelvtanfolyam-kalauz, amely belehallgat a közösség hangjába és őszinte és aktuális áttekintést ad a nyelvtanfolyamokról Pekingtől Vancouverig, illetve bármerre a kettő között.

  Ez az igazi forrás, egész egyszerűen valódi emberek leírják a valódi véleményüket.

  Egy megnyerő és szórakoztató hely a tanulók számára, ahol megoszthatják a helyi nyelviskolákkal kapcsolatos tapasztalataikat.

  Az élőszó erejének a megsokszorozása 
   
  Ossza meg tapasztalatait a nyelvtanfolyam adatbázisunkban ezzel segítve másokat abban, hogy megalapozottabb döntést hozhassanak!