Angol iskolák | Nyelviskola- és nyelvtanfolyam áttekintők | Nyelvtanulás Intenzív Nyelviskolákban

Go

Newsletter

Iratkozzon fel, és ismerje meg a legújabb ajánlatokat, véleményeket és cikkeket

 1. Véleménynyilvánítási irányelvek

  A tagoknak az EnNyelvtanulas-on közölt véleményeket magán-, illetve erősen szubjektív véleményekként kell kezelniük. Az ezekben az értékelésekben kifejezett vélemények az EnNyelvtanulas.hu tagjainak a véleményei, és nem az EnNyelvtanulas.hu-é.

  Sem az értékelők véleményeit sem az érintett vezetőségek válaszait nem támogatjuk, és nem vagyunk kapcsolatban semmilyen az oldalon felsorolt, illetve véleményezett vállalkozással. Az EnNyelvtanulás.hu fenntartja a jogot arra, hogy bármilyen okból eltávolítson egy véleményt, vagy vezetőségi választ. Minden egyes utazói véleménynek követnie kell az EnNyelvtanulas.hu irányelveit.


  Nem publikálunk olyan véleményt, amely a következő irányelveket nem követi:

  Családbarát – Ne legyen benne káromkodás, fenyegetés, elfogult kommentár, gyűlölködés illetve egyéb nem családbarát tartalom.

  Érdekellentét – A véleményeknek elfogulatlannak és objektívnek kell lenniük. Amennyiben a konfliktusnak akár az árnyéka is felmerül, kérjük, ne tegye közzé véleményét. Például a tulajdonosok ne tegyenek közzé dicsérő véleményeket saját vállalkozásaikról vagy marasztalják el versenytársaikat, illetve a felhasználók ne véleményezzék jelenlegi, vagy előző munkaadóikat.
  Valódi-Vélemény – Használja a valódi személyazonosságát, nevét és fotóját. Csak a keresztneve és a vezetékneve kezdőbetűje (pl.: L. Karl) fog az oldalon megjelenni.

  Tapasztalatok másodkézből illetve hallomásból – Például nem adhat egy iskoláról rossz értékelést, mert a legjobb barátja elpanaszolta a tapasztalatait. A véleményének az ön személyes tapasztalatain kell alapulnia és nem valaki másén.
  Megjegyzés: A hallomásból származó információ ellenőrizhetetlen, mástól hallott, vagy kapott információt jelent.

  Személyeskedés – A szigorú beszédet tudjuk kezelni, azonban nincs helye obszcenitásnak, gyűlölködésnek, illetve az elvakultság egyéb megnyilvánulásainak. A barátai biztosan ismerik azokat a helyzeteket, amikor ön vicces, azonban az emberek fennmaradó milliói, akik olvassák a véleményeket az EnNyelvtanulas-on lehet, hogy nem.

  Helytállóság – A vélemények nem adhatnak helyt terjengős szövegeknek egy vállalkozás alkalmazottakkal kapcsolatos gyakorlatáról, politikai ideológiákról, vagy más olyan témákról, amelyek nem tartoznak a normál fogyasztói tapasztalatok tárgykörébe. Ne írjanak véleményeket több mint három évvel ezelőtt történt utakkal kapcsolatban.

  Plagizálás – Mikor egy nyelviskolával kapcsolatos tapasztalatait elmondja, használja a saját szavait és ne emeljen át valamit más weboldalról.

  Írás a normál e-mail etika szerint – Kérjük, kövesse a normál etikát, amikor megírja a véleményét. Ne használjon csupa nagybetűt, túl sok tipográfiai jelet HTML tageket, vagy szlenget.

  Üres vélemények – A vélemény szöveg nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ne legyen félénk, használja a saját fejét és írjon!

  Nem-Kereskedelmi – A véleményekben nem megengedett a kereskedelmi e-mail cím és elérhetőség használata. Semmilyen reklámanyag nem helyezhető el. Fenntartjuk a jogot bármely URL visszautasítására bármely okból.

  Írta egy 16 évesnél idősebb EnNyelvtanulas tag –A véleménynyilvánítók mindegyike idősebb kell, hogy legyen 16 évesnél.


  Mi tesz egy vélemény nagyszerűvé?

  A legjobb vélemények személyesek, gyakorlatiasak és igyekeznek hasznos tanácsokat adni, talán még egy vagy két belső tippet is. A leghasznosabb vélemények néha megemlítik azokat az egyedi értékeket, amelyek az adott iskolát különlegessé teszik, vagy megemlíti azt az embertípust, akinek lehet, hogy szintén tetszene az iskola.


  Mi a teendő rossz tapasztalat esetén? Mondhatok-e valami negatívat is?

  Persze. A jó és a rossz tapasztalatairól egyaránt szeretnénk hallani. Feltétlenül írjon le minden lényeges tényt és részletet.

  Függetlenül attól, hogy egy vélemény pozitív, vagy negatív, legyen a tudatában annak, hogy bár a véleménye általánosságban védett, azonban a hamis információ közzétételének jogi vonzatai is lehetnek.

  Továbbá a „vélemény spamek” elleni harc során, illetve az EnNyelvtanulas megbízhatóságának biztosítása érdekében kevés esetben automatikusan letiltunk olyan véleményeket, amelyeket olyanok írtak, akik nem tagjai a mi vibráló nemzetközi közösségünknek.


  A www.En-Nyelvtanulas.hu helyen található oldal böngészésével és az arra, illetve annak tartalmára irányuló bárminemű tevékenység kezdeményezésével egyetért a Használati feltételekkel, a személyes adatok kezelésével és más egyéb irányelvekkel, illetve szabályokkal, és az itt hivatkozott további feltételekkel. A Használati feltételeket kérjük, figyelmesen olvassa el. Az oldal felkeresése, illetve annak használata a Használatai feltételek elfogadását jelenti. Amennyiben nem hajlandó betartani a Használati feltételeket, ne keresse fel, vagy ne használja az oldalt.